Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Vrinde van Valuas

Ja, ik wil ‘Vrind van Valuas’ worden!

Als je wilt genieten van een Percussionspektakel of een Brassbandsound, maar niet als actieve muzikant, dan kan en mag je ons altijd steunen.

Wil jij ons een warm hart toedragen en ben je bereid om jaarlijks een bedrag van €25,- in ons te investeren? Word dan ‘Vrind van Valuas’! Met deze gift kunnen wij de instrumenten en uniformen blijven onderhouden en zijn wij in staat om jou muzikaal te vermaken.

 

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven of download het onderstaande PDF-bestand.

Door op de checkbox te klikken bevestigt u met alle eerlijkheid dit formulier ingevuld te hebben. Ook gaat u akkoord met een automatisch incasso van het bovenstaand bedrag

Door op verzenden te klikken verklaar ik ervan op de hoogte te zijn dat ik binnen 30 dagen nádat de afschrijving heeft plaatsgevonden, het geïncasseerde bedrag door mijn eigen bank- of girokantoor kan laten terugboeken. U kunt deze machtiging te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar ‘administratie@mvvaluas.nl’ of door contact op te nemen met onze sponsorcommissie (sponsor@mvvaluas.nl).