Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Lid worden

Voor het lidmaatschap gelden bij de verschillende onderdelen verschillende voorwaarden.

Percussiongroep

Jongens en meisjes vanaf ongeveer 8 jaar (indien jonger, vindt er eerst een overleg plaats), maar ook volwassenen zijn welkom. De opleiding van nieuwe leden wordt verzorgd door de instructeur. Je krijgt elke week een half uur les in onze eigen Valuaszaal, vaak privé, maar soms ook met meerdere leerlingen tegelijk. De lessen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte en worden uiteindelijk afgesloten met een examen. Deze lessen zijn altijd buiten schooltijd. Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je mee gaan doen bij de percussiegroep. Dit gaat altijd in overleg met de instructeur.

Brassband

Ook hier geldt dat jongens en meisjes vanaf ongeveer 8 jaar (indien jonger, vindt er eerst een overleg plaats) lid kunnen worden, maar ook volwassenen zijn zeker welkom. Leerlingen beginnen met deels individuele lessen en deels lessen met een medeleerling (indien mogelijk). Deze lessen bevatten zowel een praktijkgedeelte als een theoriegedeelte. Je krijgt wekelijks een half uur les. Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je mee gaan doen bij de jeugdbrassband. Zodra je het muziekdiploma A hebt behaald, kun je instromen in de brassband. Je gaat hierna met de opleiding door tot minimaal muziekdiploma B is behaald.

Voor vragen omtrent het lid worden, kunt u mailen naar secretariaat@mvvaluas.nl