Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Welkom op de website van Muziekvereniging Valuas uit Venlo!

MV Valuas, waar muziek en plezier maken heel goed samen gaan!

Laatste Nieuws

Open repetities

Vanaf mei is bij ons iedere eerste repetitie van de maand een open repetitie. Hier kun je instrumenten uitproberen, praten met onze muzikanten en kijken hoe onze repetities eraan toe gaan.

Percussiongroep

Bij de percussiongroep kun je op de eerste maandag van de maand terecht voor de open repetitie. Er is een inloop vanaf 19:30 uur, de repetitie start om 20:00 uur.

Brassband

Bij de brassband kun je op de eerste vrijdag van de maand terecht voor de open repetitie. Er is een inloop vanaf 19:00 uur, de repetitie start om 19:30 uur.

Geplaatst op woensdag - 04 mei 2022 door PR-commissie

MV Valuas Xperience uitgesteld

Opgelet! De MV Valuas Xperience "FILM part II" wordt uitgesteld. Ondanks dat het voorlopig volgens de richtlijnen van de overheid nog zou mogen, nemen wij als muziekvereniging onze verantwoordelijkheid en hebben wij besloten om het concert uit te stellen tot het voorjaar van 2022. We hopen jullie dan wel te kunnen ontvangen in Domani voor een prachtig concert. De exacte datum wordt nog vastgesteld en zullen wij met jullie delen zodra deze bekend is.

Mocht je al entreekaarten hebben besteld, dan ontvang je van ons een e-mail met meer info.

Wij hopen iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Blijf gezond!

Geplaatst op maandag - 22 november 2021 door Concertcommissie

Projectmuzikanten gezocht!

Lijkt het je iets om voor drie maanden bij een brassband of percussiongroep mee te repeteren en dat af te sluiten met een optreden? Lees dan verder!

Op zondag 12 december vindt al weer onze derde MV Valuas Xperience in Domani plaats. Deze staat geheel in het teken van filmmuziek, maar gaat verder dan dat. Het publiek zal de filmmuziek ook echt ervaren.

Jij kunt erbij zijn en meespelen! Koperblazers (zoals bijvoorbeeld cornettist/trompettist, bariton of bas) en slagwerkers die zin hebben in een project van drie maanden, kunnen namelijk kosteloos aan de Xperience meedoen. Vanaf 6 september kun je iedere maandag (20.00-21.30 uur) met de percussiongroep mee repeteren, of vanaf 10 september iedere vrijdag (19.30-21.45 uur) met de brassband. Ons repetitielokaal is in Venlo-Zuid (boven Feestzaal Ut Tref in de Hendrikxstraat).

Een instrument lenen is mogelijk! Geïnteresseerde koperblazers en slagwerkers kunnen mailen naar onze voorzitter, Twan Beurskens, via voorzitter@mvvaluas.nl. Een appje sturen of bellen mag ook: 06 53659281. Dan krijg je meer praktische informatie, zoals het afstemmen van je speelniveau en het doorsturen van partituren. Ook kun je natuurlijk eerst op afspraak eens binnenlopen. Voor een impressie, zie verder op deze website.

Als je nog andere koperblazers of slagwerkers kent die het leuk gaan vinden om drie maanden aan dit filmmuziekproject mee te werken, stuur dit bericht dan gerust door!

Geplaatst op zaterdag - 17 juli 2021 door PR-commissie

Agenda

maandag - 16 mei 2022

Algemene Ledenvergadering

vrijdag - 10 juni 2022

Avondvierdaagse

zaterdag - 18 juni 2022

Slagwerkfestival

zondag - 03 juli 2022

MV Valuas Xperience FILM part II

zondag - 17 juli 2022

Valuas Break / Seizoensafsluiting

Sponsoren MV Valuas