Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie (AC) is verantwoordelijk voor het organiseren van ‘sociale en financiële activiteiten’. Naast het maken van muziek en het amuseren van publiek tijdens onze concerten, staat het sociale aspect bij MV Valuas hoog in het vaandel. Het organiseren van sociale activiteiten levert een bijdrage aan het ‘wij-gevoel’, goede onderlinge contacten en gezelligheid, waardoor men zich ook echt thuis kan voelen binnen onze vereniging. Activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd zijn onder andere: seizoensafsluiting, kampweekend, Caeciliafeest en een nieuwjaarsborrel.

Naast de sociale activiteiten vinden er jaarlijks ook een aantal financiële activiteiten plaats. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan het waarborgen van de continuïteit van de vereniging. Tevens leveren wij als Venlose vereniging, door middel van onze inzet, graag een bijdrage aan de evenementen en activiteiten in de stad. Hierbij moet gedacht worden aan activiteiten als een speculaasactie, werken in de Theater de Maaspoort tijdens de ‘Vastelaovend’ en werken op het Zomerparkfeest.

Voor het bekijken van de mogelijkheden voor sociale en financiële activiteiten kun je terecht bij onderstaande contactpersoon.

 

Contactpersoon activiteitencommissie: Thea Vranken

E-mailadres activiteitencommissie: ac@mvvaluas.nl