Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Bestuur en contact

Het bestuur van MV Valuas wordt gevormd door een vijftal vrijwilligers en heeft als taak het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen te leiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met de (middel)lange termijnvisie van de vereniging en waarborgt zij de kernwaarden die MV Valuas hoog in het vaandel heeft staan. Graag stelt het bestuur zich aan je voor.

Twan Beurskens

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen in Venlo en maak al sinds mijn jeugd muziek. Begonnen op de blokfluit en nu nog steeds als muzikant bij de brassband als Bes-bassist (van klein naar groot instrument). Lid van MV Valuas ben ik dan ook vanaf de oprichtingsdatum en ik ben altijd actief geweest bij de organisatie van concerten, buitenlandse concertreizen en de AC. Sinds april 2016 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Leonie Smedts. Na een jaar proefdraaien, ben ik tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot de nieuwe voorzitter van MV Valuas.

Ik ben getrouwd met Petra, tevens spelend lid van MV Valuas. Wij hebben twee kinderen Anouk en Thom en zijn woonachtig in het Maasveld in Tegelen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als QESH Officer, waarmee ik verantwoordelijk ben voor het kwaliteit- en veiligheidsbeleid bij Tennant in Uden. Mijn hobby's zijn musiceren, wielrennen/MTB/spinning, actief lid van VVK De Fiemelaers, Bourgondische leefstijl en lekker op vakantie.

Als voorzitter van MV Valuas wil ik zorgen voor een gezonde en stabiele basis om uiteindelijk het publiek muzikaal te vermaken.

voorzitter@mvvaluas.nl

Luc Steegh

Secretaris

Als enige binnen het bestuur bespeel ik geen enkel instrument, maar geniet ik des te meer van de saamhorigheid, activiteiten, concerten en al het andere wat het verenigingsleven binnen MV Valuas te bieden heeft. Hoewel ik zelf relatief kort lid ben (sinds september 2014 ben ik begonnen als secretaris), gaat mijn geschiedenis met MV Valuas verder terug in de tijd. Vóór mijn aanstelling heb ik enkele jaren met plezier uitgeholpen als vrijwilliger tijdens het Caeciliafeest.

Binnen de vereniging is mijn voornaamste taak, naast het gezamenlijk met de overige bestuursleden nemen van beslissingen en het bepalen van de (strategische) toekomst voor onze vereniging, het in goede banen leiden van de interne en externe communicatie.  

In het dagelijks leven focus ik mij op dit moment op het afronden van mijn masteropleiding aan de universiteit van Tilburg. Daarvoor ben ik een tijd werkzaam geweest bij een lokale tussenpersoon en heb mij daarbij gericht op het adviseren van (particuliere) verzekeringen en het ondersteunen van  hypotheekaanvragen.

secretariaat@mvvaluas.nl

Nick Ingenpasz

Penningmeester

Mijn naam is Nick Ingenpasz, penningmeester van Muziekvereniging Valuas en daarmee lid van het Dagelijks Bestuur. Ooit ben ik begonnen als voorzitter van de Sponsorcommissie waarna de weg zich vervolgde naar 2de penningmeester en uiteindelijk 1ste penningmeester. Ik ben geboren en getogen in Venlo: dit is de plaats, heej wil ik bliéve! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Manager Finance & Control bij ITSN, gevestigd in de Innovatoren te Venlo. Mijn werk en bestuursfunctie is een prima combinatie die mooi op elkaar aansluit. Sinds 1998 ben ik al lid van Muziekvereniging Valuas, waar ik ben begonnen met het volgen van lessen op de cornet. Inmiddels speel ik solo cornet binnen de Brassband, het is door de jaren heen een echte hobby van mij geworden!

administratie@mvvaluas.nl

Annejelle Maas

Sectieleider brassband / Coördinator opleidingen

Ik ben 44 jaar en ik ben al vanaf mijn 7e lid van de vereniging. Voorheen onder de noemer Stella Duce, vanaf 1997 zijn we verder gegaan als MV Valuas. Binnen de vereniging speel ik de partij van de repiano cornet, heb ik jaren in het AC gezeten, vele kampen georganiseerd en ik zit nu sinds twee jaar in het bestuur. Bij het bestuur heb ik de taak van sectieleider (jeugd)brassband en coördinator opleidingen. Dit houdt in dat ik de schakel ben tussen het bestuur en de (jeugd)brassband en zorg voor een goede communicatie en sfeer binnen de groep. Natuurlijk komt hier ook heel wat regelwerk bij kijken en ben ik vaak ook een vraagbak voor de mensen. Ook nieuwe mensen binnen een vereniging kunnen bij mij terecht voor vragen over de opleiding of (jeugd)brassband.

brassband@mvvaluas.nl

Eric Rutten

Sectieleider percussiongroep

Ik ben 47 jaar en sinds een aantal jaren, via mijn dochter Jaydie, betrokken bij de vereniging. Sinds 2016 ben ik actief als sectieleider bij de percussiongroep. Zelf kan ik geen noot lezen, maar af en toe sla ik een basis ritme mee als er meer volume nodig is tijdens een optreden. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is dat de muziek die we maken behalve goed, ook leuk is om naar te luisteren en te kijken. Daarom doen we af en toe nummers met lichteffecten of andere verassende elementen. Als sectieleider ben ik de schakel tussen het bestuur en de percussiongroep. Natuurlijk komt hier ook heel wat regelwerk voor bijvoorbeeld optredens bij kijken. Voor leden binnen de percussion groep dien ik als vraagbaak en kunnen ze bij mij terecht voor vragen over de opleiding of andere zaken.

percussion@mvvaluas.nl