Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Bestuur en contact

Het bestuur van MV Valuas wordt gevormd door een vijftal vrijwilligers en heeft als taak het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen te leiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met de (middel)lange termijnvisie van de vereniging en waarborgt zij de kernwaarden die MV Valuas hoog in het vaandel heeft staan. Graag stelt het bestuur zich aan je voor.

Twan Beurskens

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen in Venlo en maak al sinds mijn jeugd muziek. Begonnen op de blokfluit en nu nog steeds actief als muzikant bij de brassband als Bes-bassist (van het kleinste naar grootste instrument). Lid van MV Valuas ben ik dan ook vanaf de oprichtingsdatum en ik ben altijd actief geweest bij de organisatie van concerten, buitenlandse concertreizen en de AC. Sinds april 2016 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Leonie Smedts. Na een jaar proefdraaien, ben ik tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot de nieuwe voorzitter van MV Valuas.

Ik ben getrouwd met Petra, tevens spelend lid van MV Valuas. Wij hebben twee kinderen en zijn woonachtig in Tegelen. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met kwaliteit, veiligheid en gezondheid. Mijn hobby's zijn musiceren, wielrennen/MTB/spinning, actief lid van VVK De Fiemelaers, Bourgondische leefstijl en lekker op vakantie.

Als voorzitter van MV Valuas wil ik zorgen voor een gezonde en stabiele basis om uiteindelijk het publiek muzikaal te vermaken.

voorzitter@mvvaluas.nl

Wiel van Aanholt

Secretaris

Mijn naam is Wiel van Aanholt, geboren op 24 januari 1947 in Venlo. Ik ben getrouwd met Loes en samen hebben we 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Woonachtig zijn wij in 't Ven. Mijn hobby's zijn muziek maken en fietsen.

Ik maak al sinds 1976 muziek bij Joekskapel Ut Hetje en speel daar tenorsaxofoon. Helaas een instrument dat niet past binnen een Brassband. Via Jan Tebben ben ik begin 2019 in contact gekomen met Muziekvereniging Valuas, om daar secretaris te worden.

Al ruim 10 jaar ben ik pensionado en ik beschik dus over redelijk wat vrije tijd. Daarvoor was ik werkzaam als productmanager bij Havam, later Sator Technische Import Mij. in Blerick.

secretariaat@mvvaluas.nl

Nick Ingenpasz

Penningmeester

Mijn naam is Nick Ingenpasz, penningmeester van Muziekvereniging Valuas en daarmee lid van het Dagelijks Bestuur. Ooit ben ik begonnen als voorzitter van de sponsorcommissie waarna de weg zich vervolgde naar 2de penningmeester en uiteindelijk 1ste penningmeester.

Ik ben geboren en getogen in Venlo: dit is de plaats, heej wil ik bliéve! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Teammanager Finance bij Autobedrijf van den Udenhout. Autodealer voor verkoop en onderhoud van de merken Audi, VW, Seat en Skoda, gevestigd in Eindhoven/Den Bosch en omstreken. Mijn werk en bestuursfunctie is een prima combinatie die mooi op elkaar aansluit.

Sinds 1998 ben ik al lid van Muziekvereniging Valuas, waar ik ben begonnen met het volgen van lessen op de cornet. Inmiddels speel ik solo cornet binnen de Brassband, het is door de jaren heen een echte hobby van mij geworden!

administratie@mvvaluas.nl

Ramon de Brouwer

Sectieleider brassband

Meer info volgt.

brassband@mvvaluas.nl

Luuk Titulaer

Sectieleider percussiongroep

Meer info volgt.

percussion@mvvaluas.nl

Lucas Houben

Tweede penningmeester

Meer info volgt.

administratie@mvvaluas.nl