Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Bestuur en contact

Het bestuur van MV Valuas wordt gevormd door een vijftal vrijwilligers en heeft als taak het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen te leiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met de (middel)lange termijnvisie van de vereniging en waarborgt zij de kernwaarden die MV Valuas hoog in het vaandel heeft staan. Graag stelt het bestuur zich aan je voor.

Twan Beurskens

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen in Venlo en maak al sinds mijn jeugd muziek. Begonnen op de blokfluit en nu nog steeds actief als muzikant bij de brassband als Bes-bassist (van het kleinste naar grootste instrument). Lid van MV Valuas ben ik dan ook vanaf de oprichtingsdatum en ik ben altijd actief geweest bij de organisatie van concerten, buitenlandse concertreizen en de AC. Sinds april 2016 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Leonie Smedts. Na een jaar proefdraaien, ben ik tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot de nieuwe voorzitter van MV Valuas.

Ik ben getrouwd met Petra, tevens spelend lid van MV Valuas. Wij hebben twee kinderen en zijn woonachtig in Tegelen. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met kwaliteit, veiligheid en gezondheid. Mijn hobby's zijn musiceren, wielrennen/MTB/spinning, actief lid van VVK De Fiemelaers, Bourgondische leefstijl en lekker op vakantie.

Als voorzitter van MV Valuas wil ik zorgen voor een gezonde en stabiele basis om uiteindelijk het publiek muzikaal te vermaken.

voorzitter@mvvaluas.nl

Wiel van Aanholt

Secretaris

Mijn naam is Wiel van Aanholt, geboren op 24 januari 1947 in Venlo. Ik ben getrouwd met Loes en samen hebben we 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Woonachtig zijn wij in 't Ven. Mijn hobby's zijn muziek maken en fietsen.

Ik maak al sinds 1976 muziek bij Joekskapel Ut Hetje en speel daar tenorsaxofoon. Helaas een instrument dat niet past binnen een Brassband. Via Jan Tebben ben ik begin 2019 in contact gekomen met Muziekvereniging Valuas, om daar secretaris te worden.

Al ruim 10 jaar ben ik pensionado en ik beschik dus over redelijk wat vrije tijd. Daarvoor was ik werkzaam als productmanager bij Havam, later Sator Technische Import Mij. in Blerick.

secretariaat@mvvaluas.nl

Ramon de Brouwer

Sectieleider brassband

Ik ben Ramon de Brouwer, geboren op 1 december 1997. En jawel, voor de oplettenden onder ons: acht dagen na het oprichten van onze vereniging.

Ik ben met 6 jaar begonnen op blokfluitles, bij de harmonie van Venlo. Vervolgens daar doorgestroomd naar trommelles. In 2009 ben ik bij Muziekvereniging Valuas terechtgekomen en dan ook meteen bij de percussiongroep. Pas vanaf 2016 speel ik mee met de brassband. Voornamelijk als drummer, maar ik doe ook alle percussie die erbij komt kijken.

Op het moment woon ik in Venlo en nog altijd gezellig thuis bij mijn ouders en twee zusjes. Wel ben ik samen met mijn vriendin Rachelle al een beetje aan het kijken naar een woning voor ons samen.

Sinds kort ben ik werkzaam als Leerling Douane Declarant bij Gaston Schul in Venlo/Blerick. Daarvoor heb ik 9 jaar bij McDonald’s Venlo Europaplein gewerkt. Bij Gaston Schul ben ik terechtgekomen door een spelend lid van de brassband. Ook is hij mijn mentor op mijn nieuwe uitdaging! Zo zie je maar hoe goed verbonden onze vereniging met elkaar is.

Zelf ben ik veel bezig met muziek. Ik heb in verschillende bandjes gezeten en doe dit nog steeds. Ook ben ik sinds kort aan het proberen om muziek te mixen als DJ. Het liefste wat ik doe, is gamen, en dat kan overal op (PC, XBOX, PS4, Wii, enz, enz). Verder ben ik een groot Vastelaovesfanaat! Van 2017 t/m 2021 heb ik de rol van Vors Joeccius Juniores XI mogen vervullen. Hier was ik de spreker van de oudste carnavalsjeugdvereniging en stond ik vaker in een bomvolle Maaspoort te ‘presenteren’.

Als nieuwe sectieleider van de brassband probeer ik mijn enthousiasme en positiviteit in de groep te brengen. Dit om iedereen mee te kunnen nemen in eventuele nieuwe ideeën, concepten of wat er dan ook aan bod kan komen bij eventuele vernieuwingen binnen de vereniging!

brassband@mvvaluas.nl

Luuk Titulaer

Sectieleider percussiongroep

Mijn naam is Luuk Titulaer, ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Venlo. Ik ben werkzaam als Bim-modelleur bij Vianen Bouwadvies, waar ik me bezighoud met de ontwikkeling van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Als klein kind ben ik in aanraking gekomen met trommelen, omdat mijn vader altijd al actief is als percussionist. Toen ik eenmaal oud genoeg was om mee te mogen doen, heb ik bij MV Valuas de opleiding gedaan. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar lid, hoewel ik door mijn studie deze hobby voor een paar jaar aan de kant heb moeten leggen. Toen die studie eenmaal was afgerond en ik weer in Venlo woonde, jeukten mijn handen om weer mee te gaan doen. Dat doe ik dan ook met veel plezier. Vanaf nu mag ik plaats gaan nemen in het bestuur en het stokje over gaan nemen van Richard als sectieleider van de percussiongroep.

percussion@mvvaluas.nl

Lucas Houben

Penningmeester

Mijn naam is Lucas Houben, geboren op 12 november 1998 in Venlo. Ongeveer 14 jaar geleden ben ik als ‘kleine vlaegel’ lid geworden van de percussiongroep van Muziekvereniging Valuas. Na een aantal jaren kascontrole en een kort avontuur bij de sponsorcommissie heb ik de keuze gemaakt om 2de penningmeester te worden.

Ik ben woonachtig in Venlo, samen met mijn vader en mijn broer. Op dit moment studeer ik nog en ben ik bezig met een master Accountancy in Maastricht. Daarvoor heb ik mijn Bachelor Finance & Control gehaald op de Fontys in Venlo. Kort geleden heb ik een contract getekend bij Ernst & Young Venlo, waar ik binnenkort zal gaan starten als Accountant. Ik verwacht dat dit werk, samen met het 2de penningmeesterschap dus mooi op elkaar aan gaat sluiten.

Naast mijn hobby als muzikant bij de MV Valuas, ben ik ook nog lid van voetbalvereniging Venlosche Boys. Hier ben ik op zondagmorgen (op een niet al te hoog niveau) op de velden te vinden. Oja, en daarna ook in de kantine. Ook vind ik het leuk om zelf muziek te produceren op mijn laptop. Zo hebben we laatst met de percussiongroep voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, een nummer uitgevoerd met begeleiding van een zelfgemaakte backing track.

Ik ben enthousiast om als 2de penningmeester Nick te ondersteunen met het doel om van MV Valuas een nog mooiere en gezondere vereniging te maken!

administratie@mvvaluas.nl