Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie (AC) is verantwoordelijk voor het organiseren van ‘sociale en financiële activiteiten’. Naast het maken van muziek en het amuseren van publiek tijdens onze concerten, staat het sociale aspect bij MV Valuas hoog in het vaandel. Het organiseren van sociale activiteiten levert een bijdrage aan het ‘wij-gevoel’, goede onderlinge contacten en gezelligheid, waardoor men zich ook echt thuis kan voelen binnen onze vereniging. Activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd zijn onder andere: seizoensafsluiting, kampweekend, Caeciliafeest en een nieuwjaarsborrel.

Naast de sociale activiteiten vinden er jaarlijks ook een aantal financiële activiteiten plaats. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan het waarborgen van de continuïteit van de vereniging. Tevens leveren wij als Venlose vereniging, door middel van onze inzet, graag een bijdrage aan de evenementen en activiteiten in de stad. Hierbij moet gedacht worden aan activiteiten als een speculaasactie, werken in de Theater de Maaspoort tijdens de ‘Vastelaovend’ en werken op het Zomerparkfeest.

Voor het bekijken van de mogelijkheden voor sociale en financiële activiteiten kun je terecht bij onderstaande contactpersoon.

 

Contactpersoon activiteitencommissie: Thea Vranken

E-mailadres activiteitencommissie: ac@mvvaluas.nl

 

Concertcommissie

De concertcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van optredens en concerten. De commissie maakt afspraken over locaties, met andere verenigingen, zangers/zangeressen of bands. Wanneer deze basis is gelegd vindt er afstemming plaats met andere commissies en dirigent(en)/instructeur(s) zodat er verdere invulling gegeven kan worden aan een optreden of concert.

Voor de mogelijkheden voor een optreden of concert kun je terecht bij onderstaande contactpersoon.

 

Contactpersoon concertcommissie: Michel van Rens

E-mailadres concertcommissie: concert@mvvaluas.nl

 

PR-commissie

Het presenteren van onze vereniging is een zeer belangrijke taak en wordt grotendeels uitgevoerd door de PR-commissie. Zij brengen niet alleen de optredens en activiteiten die MV Valuas uitvoert onder de aandacht van het publiek, maar beheren de social media-kanalen, spreken de pers aan en dragen zorg voor promotie-uitingen zoals posters, flyers, stickers, etc. Maatwerk is daarbij een van hun speerpunten.

Naast deze werkzaamheden geeft de PR-commissie voor leden, Vrinde, sponsoren en overige geïnteresseerden van MV Valuas, tweemaandelijks een digitale nieuwsbrief uit: het Rondje Valuas. Hierin zijn verjaardagen, nieuws, activiteiten en andere wetenswaardigheden over de vereniging en haar leden te vinden en worden onze gewaardeerde sponsoren onder de aandacht gebracht. 

Voor meer informatie inzake de werkzaamheden van onze PR-commissie en/of uitgiftes van het Rondje Valuas kun je terecht bij onderstaande contactpersoon.

 

Contactpersoon PR-commissie: Linda Vranken

E-mailadres PR-commissie: pr@mvvaluas.nl/redactie@mvvaluas.nl

 

Sponsorcommissie

Het organiseren van activiteiten voor de leden van onze vereniging en het verzorgen van optredens voor het publiek, kost niet alleen veel tijd van vrijwilligers maar vergt ook (financiële) middelen. De werving van sponsoren en donateurs (Vrinde van Valuas) is de prioriteit van de sponsorcommissie. Mede dankzij de inspanningen van de vrijwilligers binnen de sponsorcommissie heeft MV Valuas de mogelijkheid om activiteiten en optredens te organiseren en kan de vereniging investeren in instrumentarium, uniformen, etc.

Heeft u vragen met betrekking tot de activiteiten van de sponsorcommissie of wenst u onze vereniging te steunen door sponsor/donateur te worden, dan kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

 

Contactpersoon sponsorcommissie: Jan Tebben

E-mailadres sponsorcommissie: sponsor@mvvaluas.nl